Projecten

Milieuvriendelijk

Het is voor ons een uitdaging om voor iedere reinigingsklus een oplossing te kunnen bieden.
Veegdienst Twente is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar.


Bedrijfsterrein waar enkele maanden geen activiteiten meer zijn geweest, worden schoongemaakt voor verkoop.

Schoonmaken van een pad naar een terrein. Dit pad.is al lang niet meer onderhouden. Met onze machines kunnen wij het, zonder chemicaliƫn, weer schoonmaken.

Onkruidvrij maken van een boeren erf/ terrein. Deze boer wil het graag netjes hebben om zijn bedrijf maar heeft zelf niet het geschikte materiaal om het mooi schoon te maken en te houden dus komen wij hier een aantal keer per jaar om het hele terrein weer netjes schoon te maken.

Klant heeft een pand aangekocht en wil graag dat het er allemaal netjes bij ligt voor de verbouwing. 
Pand heeft enkele jaren leeg gestaan waardoor er veel vuil op het straatwerk ligt en de bosjes van de buren door het hek zijn gegroeid.
Deze bosjes hebben we netjes terug gesnoeid en het straatwerk weer als nieuw gemaakt.
De kant is er erg tevreden over en we komen hier een aantal keer per jaar om het netjes te houden.

Omdat er niet meer mag gespoten worden met round up, komen veel klanten met het probleem dat het onkruid zo snel groeit.
Dit komt door de voedingsbodem, helemaal in hoeken waar je met de auto niet rijd groeit het onkruid het hardste.
Soms komen we ook op plekken waar wij het niet met de machines schoon en onkruid vrij kunnen maken. Dan gaan we het met de hand doen. Zoals hier achter de paal.
Door de voedingsbodem weg te halen word de onkruid druk minder.

Veegdienst Twente specialisaties: het milieuvriendelijk schoonmaken en onderhouden van bedrijfsterreinen, parkeerterreinen en wegen.
Wij ontzorgen: een schoon bedrijf is een visitekaartje voor elk bedrijf.

Veegdienst Twente zodat uw terrein er altijd opgeruimd bij ligt.
Een schoon terrein is het visitekaartje van uw bedrijf!

Veegdienst Twente heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van wegen, terreinen en straten. 
Dit gebeurd door middel van vegen of reinigen. Tevens is er de mogelijkheid om straat- en trottoir kolken te reinigen of te ledigen.

Dit doen wij zowel eenmalig, periodiek als op abonnement basis..

24/7 zijn wij beschikbaar voor calamiteiten.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor calamiteiten. Dus heeft u met spoed een veegmachine nodig ? Neem dan gerust contact met ons op !

Wij zijn in het bezit van diverse maten veegmachines. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor  calamiteiten, moddersporen, etc. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt het meest efficiĆ«nt materieel ingezet.

Onkruidbestrijding.

Voor het verwijderen van onkruid kan een onkruidborstelmachine ingezet worden. Deze onkruidborstelmachine is klein, wendbaar en zeer krachtig. Bij lichtere onkruidgroei kan bij een veeg-, zuigmachine op de 3e borstelarm een onkruidborstel gemonteerd worden. Ideaal voor het onkruid verwijderen en gelijktijdig opzuigen van onkruid in goten en op stoepranden.

Wij verwijderen snel en grondig het onkruid, ook op plekken waar normale machines niet bijkomen.

Evenementenreiniging.

Ook kunnen de schoonmaak van uw evenement verzorgen, groot of klein, gras of beton, binnen of buiten. Voor ons geen probleem!

Na afloop van uw evenement reinigen wij uw terreinen machinaal met onze machines in diverse afmetingen. Blazers blazen het afval bij elkaar waardoor de machinale reiniging sneller kan plaatsvinden. Uw verharding kan naderhand eventueel met een hogedruk koud / heet water reinigingsmachine gereinigd worden. 

Uw terrein vol met blubber, onkruid of een andere substantie en ziet u op tegen het schoonmaken en/of schoonhouden? Wij staan voor u klaar!
Een schoon terrein werkt prettig en oogt professioneel. Wij zorgen ervoor dat uw terrein een visitekaartje wordt waar u trots op bent.

Veegwagen of wegdekreiniger huren? Neem contact met ons op. Wegdek schoonmaken? neem contact met ons op.

Veegdienst Twente: wij staan voor U klaar!