Contact

Wij staan voor U klaar!

Veegdienst-Twente
Granaatstraat 59
7554 TN Hengelo

Mail; info(add)veegdienst-twente.nl

Bereikbaarheid
Van 8 tot 17 uur: 07 48 53 89 54
Van 17 tot 8 uur: 06 50 57 95 88

Wij staan 24/7 voor u klaar!

KvK 61604046
BTW NL002367225B31
IBAN NL84KNAB 0281276277

Veegdienst-Twente .

Het is voor ons een uitdaging om voor iedere reinigingsklus een oplossing te kunnen bieden. Veegdienst Twente is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.

Veegdienst Twente: Innovatief & Milieuvriendelijk

U kunt bij Veegdienst Twente terecht voor het vegen van wegen, voet- en fietspaden, parkeergarages, bedrijfshallen- en terreinen, calamiteiten, evenementen, bouwopleveringen etc.
Ook de uitvoering van grotere projecten met meerdere veegmachines tegelijk is voor ons geen probleem.

Wij vegen en zuigen voor de vooras van de machines. Met dit principe is het mogelijk scherpe bochten en hoeken te reinigen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

In onze werkplaats worden machines continu gemodificeerd door het toepassen van de nieuwste technologie om zo efficiƫnt en milieutechnisch mogelijk te kunnen werken.

Het is voor ons een uitdaging om voor iedere reinigingsklus een oplossing te kunnen bieden.
Veegdienst Twente is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.

Veegdienst Twente heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van wegen, terreinen en straten. 
Dit gebeurd door middel van vegen of reinigen. Tevens is er de mogelijkheid om straat- en trottoir kolken te reinigen of te ledigen.

Dit doen wij zowel eenmalig, periodiek als op abonnement basis..

24/7 zijn wij beschikbaar voor calamiteiten.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor calamiteiten. Dus heeft u met spoed een veegmachine nodig ? Neem dan gerust contact met ons op !

Wij zijn in het bezit van diverse maten veegmachines. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor  calamiteiten, moddersporen, etc. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt het meest efficiĆ«nt materieel ingezet.

Onkruidbestrijding.

Voor het verwijderen van onkruid kan een onkruidborstelmachine ingezet worden. Deze onkruidborstelmachine is klein, wendbaar en zeer krachtig. Bij lichtere onkruidgroei kan bij een veeg-, zuigmachine op de 3e borstelarm een onkruidborstel gemonteerd worden. Ideaal voor het onkruid verwijderen en gelijktijdig opzuigen van onkruid in goten en op stoepranden.

Wij verwijderen snel en grondig het onkruid, ook op plekken waar normale machines niet bijkomen.

Evenementenreiniging.

Ook kunnen de schoonmaak van uw evenement verzorgen, groot of klein, gras of beton, binnen of buiten. Voor ons geen probleem!

Na afloop van uw evenement reinigen wij uw terreinen machinaal met onze machines in diverse afmetingen. Blazers blazen het afval bij elkaar waardoor de machinale reiniging sneller kan plaatsvinden. Uw verharding kan naderhand eventueel met een hogedruk koud / heet water reinigingsmachine gereinigd worden. 

Uw terrein vol met blubber, onkruid of een andere substantie en ziet u op tegen het schoonmaken en/of schoonhouden? Wij staan voor u klaar!
Een schoon terrein werkt prettig en oogt professioneel. Wij zorgen ervoor dat uw terrein een visitekaartje wordt waar u trots op bent.

Veegwagen of wegdekreiniger huren? Neem contact met ons op. Wegdek schoonmaken? neem contact met ons op.

Veegdienst Twente: wij staan voor U klaar!