Verhuur

HoogwerkersVrachtwagensVeegmachines en Maaiers

Veegdienst Twente heeft voor U de oplossing bij capaciteitsproblemen voor een dag, week of een langere periode.

Hoogwerkers verhuur

Hoogwerker: 18 meter werkhoogte, 10 meter reikwijdte, zijdelings bereik, erg stabiel, 4 x 4 zelfrijdend met banden, onder meer voor het vervangen van dakpannen, plaatsen van zonnepanelen, bestrijden van processierupsen en meer.

Prijzen
Per dag € 250,00 elke volgende dag € 100,00.
Aan -en afvoer, straal 50 kilometer rond Hengelo (O) € 80,00

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Vrachtwagens

Vrachtwagen ( met chauffeur ) dieplader 30 ton.
Voor prijzen svp contact opnemen.


Veegmachines

Bij ons te huur veegmachine Ravo 530 veeg zuig machine 
Lm trac borstel machine voor het borstelen van onkruid 

Met reinigingsvoertuigen wordt de mogelijkheid geboden om snel en flexibel reinigingsmaterieel in te huren.Wij beschikken over Ravo veegmachines met derde borstel en airco. Onze verhuurvloot bestaat uit compacte veegmachines met een inhoud van 2 tot 4,3 m3.

De machines zijn bijna allemaal voorzien van een derde borstel.

Speciaal voor evenementen kan Veegdinst-Twente een compleet pakket aanbieden. Beschikbaarheid: per week, maand of langer.
Voor prijzen svp contact opnemen.

Maaier

Wij ontzorgen voor u het gras en maken jaarafspraken zodat u nergens omkijken naar heeft.
Interesse vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen dan op locatie om de situatie te beoordelen.

Veegdienst Twente heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van wegen, terreinen en straten. 
Dit gebeurd door middel van vegen of reinigen. Tevens is er de mogelijkheid om straat- en trottoir kolken te reinigen of te ledigen.

Dit doen wij zowel eenmalig, periodiek als op abonnement basis..

24/7 zijn wij beschikbaar voor calamiteiten.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor calamiteiten. Dus heeft u met spoed een veegmachine nodig ? Neem dan gerust contact met ons op !

Wij zijn in het bezit van diverse maten veegmachines. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor  calamiteiten, moddersporen, etc. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt het meest efficiënt materieel ingezet.

Onkruidbestrijding.

Voor het verwijderen van onkruid kan een onkruidborstelmachine ingezet worden. Deze onkruidborstelmachine is klein, wendbaar en zeer krachtig. Bij lichtere onkruidgroei kan bij een veeg-, zuigmachine op de 3e borstelarm een onkruidborstel gemonteerd worden. Ideaal voor het onkruid verwijderen en gelijktijdig opzuigen van onkruid in goten en op stoepranden.

Wij verwijderen snel en grondig het onkruid, ook op plekken waar normale machines niet bijkomen.

Evenementenreiniging.

Ook kunnen de schoonmaak van uw evenement verzorgen, groot of klein, gras of beton, binnen of buiten. Voor ons geen probleem!

Na afloop van uw evenement reinigen wij uw terreinen machinaal met onze machines in diverse afmetingen. Blazers blazen het afval bij elkaar waardoor de machinale reiniging sneller kan plaatsvinden. Uw verharding kan naderhand eventueel met een hogedruk koud / heet water reinigingsmachine gereinigd worden. 

Uw terrein vol met blubber, onkruid of een andere substantie en ziet u op tegen het schoonmaken en/of schoonhouden? Wij staan voor u klaar!
Een schoon terrein werkt prettig en oogt professioneel. Wij zorgen ervoor dat uw terrein een visitekaartje wordt waar u trots op bent.

Veegwagen of wegdekreiniger huren? Neem contact met ons op. Wegdek schoonmaken? neem contact met ons op.

Veegdienst Twente: wij staan voor U klaar!