Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten voor zorgenvrij onderhoud

Preventief Onderhoud voor een Probleemloze Omgeving

Bij Veegdienst Twente raden we onze klanten aan om preventief onderhoud uit te laten voeren. Het uitvoeren van preventief onderhoud heeft verschillende voordelen vanuit bedrijfseconomisch oogpunt. Het voorkomt niet alleen onnodige kosten en problemen op de lange termijn, maar het stelt ons ook in staat om potentiƫle problemen, zoals brandgevaar, tijdig te identificeren. Vooral in ruimtes waar veel stof zich ophoopt, kan preventief onderhoud van cruciaal belang zijn.

Onderhoud op Contractbasis

Bij Veegdienst Twente voeren we onze werkzaamheden vaak uit op contractbasis, zodat terreinen en bedrijven altijd schoon en verzorgd zijn. Onze werkzaamheden worden voornamelijk buiten de openingstijden van uw bedrijf uitgevoerd, zodat u en uw klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van onze schoonmaakwerkzaamheden.

Voor Gemeenten

Gemeenten vertrouwen op ons voor het preventief onderhoud van fietspaden, openbare wegen en andere gemeentelijke terreinen. Het is van groot belang dat deze wegen schoon, veilig en goed bereikbaar zijn voor de inwoners.

Voor de Industrie

Ook in de petrochemische industrie voeren we preventief onderhoud uit om ervoor te zorgen dat alle terreinen en installaties schoon en veilig blijven. In deze branche is het essentieel om aan de hoogste normen te voldoen om mogelijke risico’s te minimaliseren.

Vetputten en Olieafscheiders

Daarnaast bieden we zuigtechniek aan voor onderhoudswerkzaamheden aan vetputten en olieafscheiders. Onze gespecialiseerde teams kunnen het legen van olieafscheiders en vetafscheiders verzorgen, evenals het leegzuigen van andere ruimtes. Preventief onderhoud is van essentieel belang om verstoppingen en onnodige kosten te voorkomen.

Voordelen van Onderhoudscontracten

Bij Veegdienst Twente onderscheiden we ons op verschillende vlakken:

  • Snelle inzet met indien nodig groot materieel

  • Het bieden van passende oplossingen

  • Scherpe en betrouwbare tarieven

Klanten met een onderhoudscontract profiteren van aangepaste tarieven vanwege de voordelen die ontstaan in ons planningssysteem. Preventief onderhoud is op de lange termijn voordeliger en betrouwbaarder. U kunt altijd een afspraak maken met een van onze vakkundige medewerkers voor een vrijblijvende prijsopgave.

Meer Informatie en Advies

Heeft u behoefte aan meer informatie? Wilt u vrijblijvend advies ontvangen over de mogelijkheden van preventief onderhoud voor uw terrein of bedrijf? Neem dan contact op met Veegdienst Twente via 074 85 38 954 of stuur een e-mail naar info@veegdienst-twente.nl om een afspraak te maken met een van onze deskundige medewerkers.

Bij Veegdienst Twente weten we raad met elke veegklus. We bieden interessante abonnementen op basis van maandelijkse, kwartaal- en jaarlijkse werkzaamheden. De keuze is aan u!