Ons verhaal

Ons verhaal

Toewijding aan kwaliteit en een schone omgeving

Bij Veegdienst Twente zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige veegdiensten en het creëren van een schone omgeving waarin mensen en bedrijven kunnen gedijen. Ons verhaal begint met Max Brok, een hardwerkende jonge ondernemer die zich volledig inzet voor het leveren van de beste service aan zijn klanten. Wat ooit begon als het vegen van zijn eigen terrein thuis, groeide al snel uit tot een groeiende vraag van buren en lokale bedrijven die ook hun terreinen gereinigd wilden hebben.

Gespecialiseerd in veegwerkzaamheden en meer

Veegwagens

In 2016 werd Veegdienst Twente opgericht om aan deze groeiende behoefte te voldoen. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in veegwerkzaamheden, onkruidbestrijding, evenementenreiniging en het reinigen van wegen voor oplevering. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Twente en we zijn er trots op dat we bijdragen aan het verbeteren van de uitstraling en veiligheid van hun terreinen.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke benadering

Bij Veegdienst Twente staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Ons team van toegewijde professionals werkt met zorg en aandacht aan elke klus. We zijn uitgerust met moderne apparatuur en streven naar efficiëntie en effectiviteit bij elke reinigingstaak die we uitvoeren. Of het nu gaat om het vegen van bedrijfsterreinen, het verwijderen van onkruid of het schoonmaken van evenementenlocaties, we streven naar uitstekende resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij elke klant. We luisteren naar uw specifieke behoeften en werken samen met u om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij uw eisen en budget. Ons doel is om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en wederzijdse tevredenheid.

Veegmachine

Partner voor al uw reinigingsbehoeften

Bij Veegdienst Twente streven we ernaar om een partner te zijn die u kunt vertrouwen voor al uw reinigingsbehoeften. We staan klaar om met u samen te werken, uw terrein te transformeren en een schone, veilige en professionele omgeving te creëren.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we u kunnen helpen.