Diensten

Onze diensten

Calamiteitenreiniging

Bij Veegdienst Twente begrijpen we dat calamiteiten onverwacht kunnen optreden. Daarom staan we 24/7 paraat om snel en efficiënt in te grijpen. Of het nu gaat om moddersporen, onverwachte verontreinigingen of andere noodsituaties, ons ervaren team en modern materieel zorgen voor een snelle en grondige reiniging.

Bij het organiseren van een evenement is een schoon en verzorgd terrein essentieel voor een positieve ervaring van uw gasten. Ons gespecialiseerde team zorgt voor een grondige reiniging vóór, tijdens en na uw evenement. Of het nu gaat om een groot festival, bedrijfsevenement of een kleine bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat uw terrein er altijd netjes uitziet.

Onkruidbestrijding

Onkruid kan een hardnekkig probleem zijn dat uw terrein onverzorgd en onveilig kan maken. Met geavanceerde technieken en apparatuur bieden wij effectieve onkruidbestrijding. Ons team verwijdert snel en grondig onkruid op plekken waar normale machines niet bij kunnen komen, zodat uw terrein er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Gras maaien

Een goed onderhouden gazon of grasveld draagt bij aan een nette uitstraling van uw terrein. Ons ervaren team maait grasvelden van verschillende groottes en zorgt voor een strak gemaaid gazon. Met gespecialiseerd materieel en oog voor detail zorgen we ervoor dat uw gras er altijd verzorgd uitziet.

Onderhoudscontracten

Met onze onderhoudscontracten bieden wij regelmatig en preventief onderhoud aan uw terreinen en faciliteiten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw terrein altijd schoon en verzorgd blijft. Door periodieke reiniging en onderhoud te plannen, helpen we problemen op de lange termijn te voorkomen en de levensduur van uw terreinen te verlengen.

Parkeergarages & Terreinen

Het schoonhouden van parkeergarages en terreinen is van essentieel belang voor een professionele uitstraling en tevreden gebruikers. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van parkeergarages en terreinen. Onze veegmachines en reinigingsapparatuur zorgen voor een grondige reiniging, waardoor uw parkeergelegenheid altijd schoon en uitnodigend is.

Schone en veilige wegen zijn van groot belang voor het verkeer. Onze gespecialiseerde diensten voor wegdekreiniging zorgen voor het verwijderen van vuil, zand, modder en andere verontreinigingen op de weg. Hierdoor bevorderen we de verkeersveiligheid en zorgen we voor een prettige rijervaring voor weggebruikers.